EGEN TEBLANDNING OCH CROISSANTER

 

Hotellfrukostar är fruktansvärt tacksamma att ha fotografier på – att ta bilderna däremot, det är aningen svårare. Där står man med kameran i ena handen och brödtallriken i den andra mitt bland folk som också vill fram bland alla hyllor och buffébord. Och som alltid är den ståtliga frukostbuffén ofta inklämd för att få plats med så mycket som möjligt på minsta möjliga yta. Men några bilder lyckades jag ta imorse när vi slog oss ner i restaurangen och åt frukost på Varbergs Kusthotell. Salen som vi slog oss ner i ser ni på första bilden och herregud – den är magisk.

Roibos iste och den gula varianten av bål blev min favoritdryck på frukostbuffén. Speciellt eftersom att de stod så ståtliga där på bänken. OM man bortser från stationen med te där man med hjälp av en tom tepåse och te i lösvikt kunde göra sin egna lilla blandning. Det var så gott att jag drack två koppar nere på frukosten och dessutom tog med mig en take awaykopp till hotellrummet och ut i bilen. Bröd fanns det i ofantliga mängder och pålägg fanns i alla dess former. Bakverk, tårtor, onyttigheter. Vattenmelon, ananas och ett helt hav av sallad. Speciellt imponerad blev jag av bladsalladen som låg framme, det är svårt att hålla fräscht och syns inte så ofta på hotell men är liksom basen till en bra frukostsmörgås om ni frågar mig. Ja, jag är mäkta imponerad över frukostutbudet och skulle kunna återvända dit bara för den sakens skull. 

2 reaktioner till “EGEN TEBLANDNING OCH CROISSANTER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s