TOUCHDOWN VARBERGS KUSTHOTELL

 

Vid halv nio imorse lämnade vi Lilla My hos sin faster och sina kusiner och sen styrde vi bilen mot Varberg och Varbergs Kusthotell som har vunnit guldmedalj för sin kurort. Vi gjorde tre stopp på vägen – ett för att tanka, ett för att kissa och ett tredje för att få i oss lite lunch i Göteborg innan vi körde den sista timmen. Strax innan klockan två var vi framme på hotellet vilket var helt perfekt då incheckningen var 14:00. Vi fick checka in lite tidigare och de senaste åtta timmarna har varit helt fantastiska. Nu har jag krupit ner i hotellsängen och tänkte bara säga hej, imorgon ska jag berätta allt om hotellrummet, maten men framförallt allt om Sveriges enda Thalassospa. Wow! Jag är helt överväldigad tack vare den här upplevelsen, och den är inte slut än. Tänkte att jag skulle ställa klockan strax innan sju imorgon och smyga ner i spa:et innan frukost.

En reaktion till “TOUCHDOWN VARBERGS KUSTHOTELL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s