TACKSAMHET

 
Solen står högt på himlen och jag sitter just nu i passagerarsätet i familjens bil som dundrar fram på E20 med slutdestination Varberg. Det är någonting väldigt fint men udda med att få sitta fram i bilen. Det händer väldigt väldigt sällan nu när vi har Lilla My. Hon blir så uppriven och ledsen när hon inte får sällskap där bak i bilen. När Fredrik åker själv med henne är det inga problem, men hon är ju van vid att mamma alltid sitter där bak bredvid henne. Nu är det bara jag och Fredrik och jag har varit sprudlande glad hela veckan över att få sitta fram i bilen? Tänk vilka småsaker man kan känna sig tacksam för.

 

Framförallt så känner jag tacksamhet över någonting som inte är en småsak, utan för någonting som betyder hela världen för oss. Jag pratar om Fredriks familj. Om My’s farmor, farfar, My’s faster, hennes man och My’s kusiner. Som med glädje ställer upp och är barnvakt till vårt lilla troll. Som ställer upp oavsett om det handlar om sjukhusbesök, för många jobbtimmar eller nöjesplanering. Som gjorde det möjligt för oss att arrangera kräftskiva förra året utan att ha Lilla My hemma, som tyckte det var självklart att vi skulle spendera ett dygn på Steam Hotel i April. Som gör den här Varbergstrippen möjlig överhuvudtaget.

Imorse lämnade vi Lilla My hos hennes faster, hennes fasters man och de tre kusinerna. Och My var så glad, förväntansfull och lycklig över att få komma dit. Hela veckan har hon gått runt och pratat om att ”Hon måste åka till Lukaz” som är hennes yngsta kusin. Hon har sagt att hon måste åka och bada med honom och till och med åka dit och äta frukost med honom? Fantastiskt. Det känns så bra i mammahjärtat när man känner sig 100% säker och inte är ett dugg orolig när man lämnar ifrån sig sitt barn. Jag är så tacksam över att vi och My har så underbara människor omkring oss. Det kommer jag aldrig någonsin ta för givet.

2 reaktioner till “TACKSAMHET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s