DAGS FÖR AVFÄRD

 
Klockan sex imorse sa min levande lilla väckarklocka ”Godmorgon mamma” och istället för att göra som vanligt – det vill säga låta Fredrik gå upp med henne, vända ryggen till och somna om, så gick jag upp med familjen. My’s väska packade jag redan igår men nu här på morgonen har vi fixat och donat med det mesta. Min packning, Fredriks packning, allmänt småplock och uttagandet av soppåsar så att det är rent och fräscht när vi kommer hem igen. En massa fixande och donande i trädgården hos kaninerna och så har jag vatten och vindsäkrat ifall något oväder skulle blåsa förbi när vi är borta. Nu är risken minimal men jag har ingen lust att sitta i en annan stad och tänka på böckerna som blir förstörda i ösregnet eller något. Så nu är vi redo för lite mer än 24 timmar på vift. Lilla My ska lämnas hos sin faster och sen ska vi plöja E18 och E20 med en massa bra musik i högtalarna. Tänkte även att jag skulle knåpa på ett inlägg om tacksamhet under resans gång och sen hörs vi ju senare ikväll när vi kommit upp till hotellrummet igen.

En reaktion till “DAGS FÖR AVFÄRD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s