MED MITT APELSINTRÄD

 

Om några timmar kommer hela min trädgård att bada i den stekheta solen. Så sent som i måndags visade termometern 46 grader mot vår husvägg och då drar man ner alla persienner och håller sig inomhus. Men nu, såhär på morgonen kan man faktiskt sitta här ute och njuta lite. Tanka lite D-vitamin och fortfarande kunna andas i en någorlunda klar luft. Min kropp är inte riktigt med mig idag. Det spränger i lungorna, jag har ett obehagligt tryck över bröstet och hjärtat slår på tok för snabbt. Det kröp sig på redan igår kväll och har inte släppt än. Så idag handlar det om att växla ner lite när det kommer till tempot. Ta en dag hemma med familjen, kanske hänga lite tvätt i trädgården och gå max en vända till förrådet för att bli av med grejer. Packa till morgondagens lilla tripp och se till att My i sin tur får med sig rätt grejer till sin faster och sina kusiner där hon ska spendera ett dygn.

2 reaktioner till “MED MITT APELSINTRÄD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s