LITEN BLIR STOR / NY SÄNG

 

Som jag tidigare skrivit, säkerligen alldeles för många gånger så var vi ju och hämtade en ny säng till Lilla My igår. För tillfället sover hon i spjälsängen som står bredvid vår säng men så småningom är tanken att hon ska börja sova i sitt eget rum. Vi har länge funderat över det här med säng och för några dagar sedan dök det upp en begagnad men nästan oanvänd säng som dessutom har en utdragbar säng under som jag högg till på direkt. Och vips så har vi nu en (egentligen två) nya sängar i lillskrotens rum. Hon kommer att sova som en kung.

Gissa om jag tyckte att det var helt fantastiskt att få inreda om allting nu när den tog plats. Ser framför mig hur många olika sorters sängkläder jag kommer hinna köpa, vilka fina tavlor jag ska sätta upp på väggen ovanför sänggaveln och hur mysigt det ska bli att se henne sova där. Jag hade tänkt att det skulle få bli väldigt snart faktiskt, börja med hennes dagstupplurar där inne så blir det lättare sen när vi ska försöka få henne att sova där om nätterna.

Jag är så kär i hennes rum just nu. I sovräven jag har beställt på Instagram, i bollhavet som innehåller 250 bollar i färgen gul, vit och grå. I legogubbstavlan jag egentligen gjorde till Fredrik, i hennes åkbi i de finaste färgerna svart och gul. I tygpåsen med björnen på som är full med gosedjur och så mammutkudden förstås.

6 reaktioner till “LITEN BLIR STOR / NY SÄNG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s