ALLTID SAKNAR MAN NÅGOT

 

Klockan är 09:30 och jag sitter just nu och blickar tillbaka till när temperaturerna var lite kallare. Om det är någonting som jag saknar under sommaren så är det att få krypa upp i soffan med en kopp te och lite tända ljus. Igår visade termometern 46 grader i vår trädgård och det är inte direkt så att man tänder ljus och dricker varma drycker då. Igår gick vi och la oss tidigt här hemma och redan innan klockan åtta imorse kom familjen in och väckte mig och tyckte att jag skulle gå upp, vilket jag gjorde strax efter klockan åtta.

Vi har precis ätit lite familjefrukost och snart ska jag gå ut i trädgården och vika in tvätten som jag hängde upp igår kväll. Det kan man tacka värmen för, under den mest intensiva eftermiddagssolen torkar kläder, sängkläder och allt annat på ynka 30 minuter. Det gör att vi kan tvätta i en helt annan takt än vanligt. Skönt nu när tvättkorgen har svämmat över.

Idag har vi planer på att åka ut till Saluhallen Slakteriet här i Västerås och äta lunch. Vi har varit där några gånger och köpt kött och annat kul, men faktiskt aldrig köpt lunch över disk och slagit oss ner. Så det är planen! Sen ska vi nog hem och bada lite i trädgården.

2 reaktioner till “ALLTID SAKNAR MAN NÅGOT

  1. åh jag kan också sakna det! tycker det i vanliga fall är så mysigt att krypa upp under en filt, med en bra tidining omringad av massvis av tända ljus och en kopp te. men det har inte ens kommit på tanken i denna brutala värme! 😰

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s