VI VINKAR AV KANINERNA

 

Det är onsdag och idag vinkar vi av de två kaninerna vi har här hemma för att åka och besöka hur många djur som helst i Kolmårdens djurpark. När jag och Fredrik tog två gemensamma semesterveckor bestämde vi oss ganska snabbt att Kolmården var en bra idé nu när Lilla My snart är två år. Vi pratade om det även förra året men då var hon så liten så det kändes som bortkastade pengar. Nu däremot är jag helt säker på att det kommer bli en helt överlycklig upplevelse för vår lilla dam. Senast igår spenderade hon tio minuter med en liten myra ute på parkeringen och allt från katter till lejon och elefanter får henne att jubla högt.

Vi har bokat boendepaketet med en övernattning på Vildmarkshotellet och alldeles strax ska vi sätta oss i bilen och åka dit. Vi har entré till djurparken båda dagarna, en extratimme i Bamses Värld innan öppning imorgon och så har vi bokat ett hotellrum med utsikt mot Bråviken. Jag ser framför mig hur jag kan stå där och titta ut över vattnet efter en intensiv dag i djurparken när Lilla My har somnat. Ladda batterierna för dag två.

En reaktion till “VI VINKAR AV KANINERNA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s