TOUCHDOWN VILDMARKSHOTELLET

Strax efter nio imorse rullade vår Audi Q5a från Västerås mot Norrköping, Kolmården och Vildmarkshotellet. Strax innan elva stegade vi in i djurparken och efter sex intensiva timmar i parken kände vi att det var dags att ge oss för idag. Vi har ju trots allt entré dit imorgon också, och kände att vi ville nyttja lite av hotellet också. Vi gick i princip bara och dumpade vårt bagage på rummet innan vi gick ner till hotellets restaurang där det bjöd på sommarbuffé. Jag och Fredrik åt allt från bakad lax med dill och citron till flankstek och helgrillad fläskkarré. Lilla My åt ett stort lass med köttfärssås och pasta och lite pannkakor till efterrätt. Sedan gick vi upp till rummet och bytte om till morgonrockar. Det blev lite balkonghäng för oss alla tre innan vi nattade Lilla My och nu är vi tillbaka här ute. Dumt att inte vara när man har en sådan här fantastisk utsikt. Räcket ni ser på sista bilden är liksom vårt balkongräcke – förstå vilken lyx.

Jag har dragit med mig täcket ut hit för trots att det är varmt och har varit hela dagen så fläktar det ganska kyligt. Och dessutom är det en svårslagen mysfaktor att sitta vid havet under ett täcke och äta popcorn ur en papplåda. Imorgon väntar flera timmar inne i djurparken och sen ska vi åka hem igen. Jag har tagit närmre 200 bilder idag som jag tänkte börja rensa redan nu ikväll. Och imorgon lär jag fotografera ännu mer. Sen ska jag visa er guldklimparna här på bloggen.

4 reaktioner till “TOUCHDOWN VILDMARKSHOTELLET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s