NÄR MAN BLIR ÖVERRASKAD

 

Igår var jag hemma strax innan 21 efter att ha slitit på jobbet en löningsdag. En celsius med koffein var vad jag hade fått i mig på hela dagen och jag var både trött och lite uppgiven. Jag tror att det tog en minut från det att jag hade sparkat av mig skorna tills jag la mig i fosterställning i soffan när jag kom hem. Och så började jag ångestfyllt blicka ut över vårt kaos i hemmet. Blicken stannade plötsligt på en stor låda på vår köksö, så jag frågade Fredrik var det var och han svarade ”Gå och titta” med ett leende på läpparna. Så jag gjorde det. Och möttes av det ni kan se på bilden här över.

Ett blått paket med fyra tryckta bokstäver talade snabbt om för mig att innehållet skulle vara från ett utav mina favoritmärken. Nyfiken och ivrig rev jag upp paketet och hittade blåa och vita ränder. Marinblått är min favoritfärg och randigt är mitt favoritmönster, som han känner mig den där mannen. Klädesplagget det står GIRLS på är världens mjukaste tshirt och det andra är den finaste klänningen jag någonsin ägt. Ser framför mig hur jag står på en brygga någonstans under semestern i den klänningen, med utsläppt hår och ett par vita sneakers.

Han förvånar mig alltid, överraskar mig med allt från en liten godispåse till finare klädesplagg och jag blir lika överväldigad varje gång. Fylld av glädje och tacksamhet fann jag ny energi och gick inte och la mig förrän efter midnatt. Jag åt middag, svarade på mejl och letade fram min kalender som har varit borta i tre veckor. Tänk vad lite uppskattning kan göra.

2 reaktioner till “NÄR MAN BLIR ÖVERRASKAD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s