EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

 

Midsommar 2018 var som en dröm – enkelt, okomplicerat, fyllt med kärlek och glädje. Precis som det ska vara. Kanske som det aldrig tidigare har varit. Och nu har jag äntligen hunnit föra över några bilder från den kvällen från kameran till datorn så att jag kan visa er. På förhand var tanken att jag, Lilla My & Fredrik skulle vara själva på midsommar. Vi hade OSA:t nej till tidigare års traditioner på grund av både mitt och Lilla My’s mående, men sen så föreslog min kollega (läs: numer en utav mitt livs bästa personer) Elin om vi skulle slå ihop vår och hennes midsommar. Och förslaget blev verklighet.

Jag jobbade till 15:00 och två timmar senare steg Elin och hennes Måns innanför vår dörr, med världens finaste hund. I handen hade Elin tre kransar – en till alla oss tjejer och vi delade ut välkomstdrinkar Fredrik hade blandat ihop. Eftersom att vi alla skulle upp tidigt dagen efter skiljdes vi åt vid 01:30. Men våra åtta timmar är mitt livs bästa midsommar. Vi grillade både lax och kött och dukade upp i vår trädgård. Till tonerna av svensk musik åt vi middag och efterrätt beståendes av gräddtårta. Vi skålade för varandra, spelade spel, plockade egenodlade jordgubbar och busade med Lilla My. Framåt kvällen fick vedträna i våra vedkorgar brinna och vi värmde oss under filtarna när solen gått ner. Sen kramade vi om varandra och lovade att det här skulle bli en ny fantastisk tradition.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s