WEEK 26

/Moodboard Week 26/

Det är måndag igen och det är bara två veckor kvar att jobba innan två veckors semester. Det känns faktiskt helt ofattbart att det bara är 14 dagar kvar av intensiva jobbpass innan jag inte ska vara där på lika många dagar. Min kontrollbehovspersonlighet mår inte riktigt toppen över att jag ska släppa allt och bara ta det som det kommer i två veckor, men jag är övertygad om att det kommer göra mig gott. Och jag ser fram emot att familjen ska ha semester ihop för första gången någonsin. Ja, ni läste rätt – för första gången någonsin. Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, för det är ju trots allt bara vecka 26.

Veckan kommer bjuda på 58 arbetstimmar men faktiskt väldigt mycket mer därtill. Det känns som att tiden där jag bara går till jobbet och sen går hem och sover är förbi, iallafall för den här gången. I förra veckan hade jag möte med en medlemsrådgivare på World Class här i Västerås. Det är nog Västerås dyraste gym med en prislapp på 550 kronor i månaden. Efter mötet hade jag tecknat ett medlemskap på tre år och det känns som att det här kommer bli starten på en ny resa. Oavsett hur sjuk jag än är mår min kropp bäst av att röra på sig och tillsammans med gänget på World Class kommer jag verkligen kunna ge min kropp den chansen. Det är fantastiskt. Redan imorgon tänkte jag dra igång träningen med ett pass som fokuserar på min coremuskulatur.

Imorgon blir vi en till i familjen för ett dygn också – kommer ni ihåg Alfons? Hunden som var här flera gången i månaden förut innan jag började jobba heltid? Han ska spendera lite tid med mig och familjen och det gör oss så glada. Jag önskar att det var för lite längre tid men vi ska nog hinna med lite skogspromenader och hundmys iallafall. Han brukar alltid krypa upp och lägga sig på kudden bredvid när vi ska sova om nätterna och det är fantastiskt.

I slutet av veckan är det dags för årstraditionen Västerås Cityfestival där flertalet artister spelar på olika scener nere på stan. Under de tre åren jag har bott här har jag alltid försökt hålla mig hemma eller utanför stan den helgen. Men i år ser det ut som att det blir annorlunda.

OCH HALLÅ! Det är första juli på söndag, hur kan tiden gå så fort?

Tre inlägg att se fram emot på bloggen den kommande veckan
– Lite midsommarbilder
– Nytt porslin
– Att investera i sin kropp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s