WEEK 25

/Moodboard Week 25/

Det är midsommarvecka och fram tills här för bara några dagar sedan hade jag & Fredrik planerat att bara vara hemma han, jag, Lilla My och kaninerna. Men så pratade jag med Elin på mitt jobb som för övrigt är en tjej ni nog kommer att få höra mycket om framöver, Hur som helst, vi snackade ihop oss och nu kommer hon och hennes Måns hit till oss på midsommar. Det blir inte en jättestor grej, men vi ska grilla, Fredrik ska göra en gräddtårta och jag tänkte pynta lite i trädgården. Så mellan alla mina jobbpass fram tills dess tänkte jag försöka hitta lite lampslingor att hänga i trädgården och så ska vi åka ut till min svärfar och förhoppningsvis hämta lite björkar. Jag jobbar 08-15 på midsommar så jag måste försöka få så mycket som möjligt gjort nu dagarna innan trots att jag kommer snitta 10 eller 11 timmar på jobbet varje dag. På torsdag hoppas jag att jag kan sluta 15:30 och då hinner vi i familjen handla all mat.

Dagen efter midsommar är det dags för en fin travtradition. Midsommardagstravet på Fornaboda Travbana i Lindesberg. Herregud vad jag älskar det stället. Det tar mig tillbaka till uppväxten, pappas travhästar och allt spring på travbanor. Jag är så glad att jag får dela det med mannen jag lever med, min dotter och min svärfar nu även i vuxen ålder. Jag längtar till lördag, längtar till att få packa in oss i bilen och åka iväg över dagen.

Det var nog det, veckan bjuder på 50 jobbtimmar också – vilket inte är så mycket om man jämför med de timmarna jag brukar jobba. Så det ska nog bli bra det här. Lite jobb, lite återhämtning och massa fix inför roliga saker.

Tre inlägg att se fram emot på bloggen under den kommande veckan
– Två stycken elefanter
– Min midsommarafton i bilder
– Det växer i vårt land

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s