FRÅN LUGNT TILL HEKTISKT

 

Klockan är 19:37 och det senaste dygnet har varit aningen intensivt. Tanken var att jag skulle ha jobbat 15-20 igår och 07:30-15:30 idag men ofta, alldeles för ofta ändras mina jobbpass till längre för att kollegor faller bort. Igår morse satt jag hemma hos mamma och drack teet här över i lugn och ro när en arbetskollega ringde och frågade om jag kunde komma in till jobbet så fort som möjligt. Så jag kastade mig från Stockholm till Västrås och jobbet på ynka två timmar. Idag åkte jag till jobbet med god förhoppning om att jag skulle få åka hem och hämta på förskolan efter passet, men så fick vi in en sjukanmälning och jag fick stanna till 17:30.

NU har jag däremot kommit hem och har krupit ner i soffan efter att ha ätit en melonsallad med prosciutto i, det är en utav de nya salladerna på mitt jobb och den är gudomlig. Nu tänkte jag svara på mejl, kolla på en hotellnatt på Kolmården och somna i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s