EN SUR ONSDAGSLISTA

 

Det är onsdag, jag jobbar mitt favoritpass på jobbet och kommer både hinna med förskolehämtningen och middag med familjen ikväll. Med andra ord är livet ganska fantastiskt, något som denna lista kanske inte riktigt är. Men den är fantastiskt rolig och jag kan faktiskt inte låta bli att publicera den. Here we go: den sura listan.

Det obehagligaste jag vet är utan tvekan att skriva med blyertspennor. Jag tror faktiskt inte att jag har gjort det sedan jag gick i ettan i grundskolan. Jag hatar känslan av den sega udden mot pappret, ljudet och ens blotta synen av en blyertspenna. Här om veckan slängde jag till och med en kollegas blyertspenna och frågade henne om hon var dum i huvudet för att hon använde en. Nej, tack gud för bläckpennor, det är det finaste vi har här på jorden.

Det osexigaste jag vet hos killar är nog gitarrspelande, sliskigt långt hår och smörande. Svärmorsdrömmar? Nej tack.

Den äckligaste maten jag vet är SÅ SVÅRT att skriva om, jag är nämligen inte särskilt kräsen när det kommer till mat och äter mer eller mindre allt. Förut vägrade jag korv stroganoff men det gör jag inte längre, det skulle vara Fredriks vita bönor och stark korv som får mig att rysa då.

Jag blir arg på människor som tror att alla andra ska göra saker åt dem, som aldrig tar ansvar för någonting och som självklart såldes heller aldrig tycker att det är deras fel. I Sverige 2018 verkar det knappt finnas något som heter ”eget ansvar” och det gör mig skogstokig.

Något som får mig att byta radiokanal är utan tvekan reklam, men i jämfört med Mix Megapols inslag ”dilemma” är reklamen lätt att leva med. Alltså vem kommer ens på något så dumt? Du ringer in med ditt problem till tre idioter i radio som ska bestämma om du ska dumpa din flickvän eller inte? Kom igen, återigen: lite eget jävla ansvar och lite förnuft.

Sist jag ville ta till knytnävarna var nog igår. När jag blir arg eller irriterad är min första naturliga instinkt att slå till någon. Lite rubbat, men det är som det är. När kunder på jobbet inte plockar undan brickan efter sig vill jag ta upp närmsta bulle och sula den genom hela servering, eller slå till dem med glasskopan.

Fulaste plagget jag vet är nog ändå nätstrumpbyxor, alltså vad händer med hjärnan hos folk som frivilligt vill sätta på sig det? Och varför finns det folk som vill ha en röd bh under en genomskinlig vit tröja? Och herregud ta er samman och sluta ha linnen ÖVER tshirtar. Ni ser ut som idioter.

När jag blir arg skriker jag allt och ingenting. Gud vad jag är glad över att min sambo inte ska svara på den här frågan, haha. På hockeyn är det könsord, hemma är det nog meningar som ”Du är ju helt jävla dum i huvudet” och på jobbet yppar jag ofta ”Vad fan är det för fel på folk?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s