WEEK 24 – JAG ÄR TILLBAKA!

/Moodboard Week 24/

Det har gått 14 dagar sedan jag senast var ledig från mitt jobb, och 10 dagar sedan vi senast hördes av. Jag hade en målbild om att jag skulle kunna hålla bloggningen konstant trots att jag jobbade mycket den här månaden men 82 jobbtimmar de senaste sju dagarna har tagit ifrån mig all min fritid, och när jag väl har varit på hemmaplan har jag busat med min dotter och pussat på min sambo. Men som jag har saknat er, och saknat att skriva. Precis som alltid tänkte jag att jag skulle bjuda på en moodboard såhär i början av veckan.

Idag är det måndag och jag är faktiskt ledig. Helst av allt skulle jag nog vilja ligga under täcket i sängen hela dagen, ha Lilla My hemma från förskolan och ligga i poolen som vi har i trädgården. Men det är dessvärre ett heltidsjobb att vara kroniskt sjuk också och när läkarna hörde att jag skulle lite tid till övers bokades det in röntgen av kroppens samtliga organ för att göra en utvärdering av mitt nuvarande hälsotillstånd. Så alldeles strax ska jag sätta mig på tåget mot Stockholm och åka upp till Karolinska Sjukhuset. Senare under eftermiddagen hoppas jag dock att jag hinner med en frisörtid också, mitt hår har aldrig varit så slitet som det är just nu. Det är verkligen helt förstört i topparna.

Annars så bjuder den här veckan på tre stycken öppningspass på jobbet. Det är verkligen mina favoritpass. 07:30-15:30, samåkning till jobbet med Fredrik och bäst av allt – förskolehämtningar och familjehäng på kvällarna. Det känns som att vi behöver ta igen lite tid tillsammans efter mina intensiva jobbveckor och kanske kan vi hitta ner till hamnen och ta en promenad eller äta en middag ute bara vi tre.

Tre inlägg att se fram emot den kommande veckan på bloggen
– OM EN ELEFANT
– TAVLORNA I KÖKET
– MY’S BOLLHAV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s