MOODBOARD & BUCKET LIST JUNI

Juni är här, och SOM jag har längtat! Det känns som att många saker har legat på is fram till den här månaden, saker som man velat göra som inte varit möjliga innan månadsskiftet. Men, nu är det dags att sätta fart på all kreativitet som finns där inne i huvudet och det tror jag kommer vara både tufft, nyttigt och fantastiskt kul. I juni kommer jag ha fler puckar i luften än vad jag haft på väldigt länge, men det är okej för jag går in med en sådan entusiasm och vilja att det inte kan bli fel. Först och främst har jag bara ynka fyra dagar lediga från jobb den här månaden så det kommer bli slitsamt men jag ser ändå fram emot det. Jobb är dock så tråkigt för er att lyssna på så jag tänkte att vi skulle hoppa över det och prata om händelser och mål.

Läsa tre böcker
Äntligen har jag kommit in i den där perioden där jag inte vill titta på tv, inte vill titta ikapp serier och knappt bryr mig om vad som händer i instagramflödet. Ändå ägnar jag iallafall mellan en och två timmar framför tvn varje kväll och många många minuter scrollande i instagramflödet i brist på bättre saker. I förrgår började jag dock läsa en ny bok och den är redan snart slut, så den och två andra böcker tänker jag ägna mig åt den här månaden. Jag är i det moodet nu och jag har bara väntat på att få komma dit.

Fira midsommar med familjen
Ja. I år kommer vi att frångå den traditionen vi haft de senaste tre åren och faktiskt ”fira” här hemma. Mycket beroende på både min och My’s hälsosituation som inte är vidare stabil men också för att vi inte orkar ge så mycket av vår familj till alla andra. Vi behöver inga fler måsten och åtaganden och det räcker gott och väl med att jag jobbar på midsommarafton.

Midsommartravet på Fornaboda Travbana
Ni som följt mig ett tag vet att jag uppväxt på travbanor runt omkring i hela norden faktiskt. Och när jag träffade Fredrik och hans pappa föddes passionen på nytt. Jag är faktiskt den i familjen som vinner mest när jag tippar. En och en halv timme från Västerås ligger Lindesberg där Fornaboda travbana ligger och där har vi som ny tradition minst två dagar varje år som vi åker dit. Dagen efter midsommar är en utav traditiondagarna och självklart blir det så i år också. Fantastiskt.

Detaljinredning i hemmet
Nu har jag kommit ner på detaljnivå här hemma när det kommer till inredning och det är nog det roligaste jag vet. Redan nu till helgen hoppas jag få upp nya gardinstänger och gardiner i sovrummet och nu är jag inne i ett sådant flow att jag bara måste fortsätta. Så det kommer bli mycket detaljinredning och piff här hemma. Både inne och ute.

Det får räcka hittills för den här månaden – självklart kommer vi att boka in saker under tidens gång men de fyra punkterna här över är ändå inte så pjåkigt med tanke på att jag ska jobba över 200 timmar. Juni kommer bli fint.

En reaktion till “MOODBOARD & BUCKET LIST JUNI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s