GRILLSPETT OCH FÅ SOVTIMMAR

 

Spett med marinerad fläskfilé, chorizo och spett med rödlök och champinjoner. Det och en fantastisk sallad med italiensk salladsdressing blev vår middag igår. Jag förberedde allt redan när vi hade hämtat Lilla My på förskolan, ni vet: marinerade köttet, trädde allt annat på spett och gjorde sallad. Jag tycker att det är så skönt att förbereda sådant när man har möjlighet, för sedan kommer det alltid en nattning emellan och ska man börja med all mat utan att ha förberett efter den blir det alltid jättesen middag. Nu var det lätt att bara tända grillen vid 19:30 och äta en halvtimme senare.

Natten till idag hälsade smärtan på med full kraft och jag låg och kved i flera timmar. Utan att få panik dock, för i samma rum låg ju världens finaste familj och snarkade. Tänk vad någons närvaro kan spela stor roll när saker och ting är tufft. Idag jobbar jag till 20:00 och kommer inte att vara hemma förrän sent, det är nackdelen med att inte köra bil, busstrafiken i den här staden är skev och åker alla omvägar man kan. Tio minuter tar det med bil från vårt hem till mitt jobb, och över en timme tar det att ta sig hem med kollektivtrafiken. Någon borde verkligen tänka till. Men, det är ju inte hela världen ändå.

En reaktion till “GRILLSPETT OCH FÅ SOVTIMMAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s