TAVLORNA I VARDAGSRUMMET

 

Godmorgon! Och titta vad fint det blev med tavlorna i vardagsrummet – jag lovar att ni ska få bättre bilder de kommande dagarna. Men det är faktiskt fantastiskt svårt att fånga konst på bild, speciellt när solen ligger på och reflekterar allt trots neddragna persienner. Jag har ju dessutom möblerat om lite (läs:ganska mycket) i vardagsrummet så det kommer ändå bli en del bilder härifrån.

Igår efter fyra fick jag gå och hämta min lilla skrot på förskolan och det var så mysigt. Hon satt på en skuggig plats på deras gård och spelade gitarr med en utav förskolepedagogerna. Det är tack vare henne mitt barn sjunger nästintill dygnet runt och jag antar att det är många andra barn på My’s förskola som gör detsamma. Om inte det är fint så vet jag inte vad. Vi gick hem och höll oss inne hela kvällen och medan jag stod i köket och förberedde maten lekte My i sitt bollhav, byggde med lego och stod och väntade på pappa i köksfönstret. När han kom hem hade My precis ätit middag och efter lite kramar och gos gick han in och nattade henne. När han kom upp åt vi middag tillsammans och sen hade jag en lite sämre kväll hälsomässigt så jag låg bara i soffan till läggdags.

Idag jobbar jag mellan 07:30 och 15:30, Fredrik hämtar mig på jobbet på väg hem vid 16:00 och innan det hoppas jag kunna springa över till IKEA. Jag ska nämligen inhandla en gardinskena som jag vill sätta i taket i vårt sovrum. Betongtaket ja – så jag kommer nog tycka att det är en fantastiskt dålig idé under tiden vi håller på. Men jag tänkte överlåta det jobbet till min svärfar någon gång då jag är på jobbet. Slutresultatet kommer bli fantastiskt fint iallafall, det kan jag se framför mig. Sen ska vi åka och hämta Lilla My på förskolan och det är verkligen en sådan lyx att få hämta henne två dagar på raken. Mer sånt!

2 reaktioner till “TAVLORNA I VARDAGSRUMMET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s