ATT PRYDA HEMMETS VÄGGAR MED

 

Det känns lite sjukt att skriva det här, att vi äntligen har lyckats. I över tre och ett halvt år har jag och Fredrik pratat om posters att pryda hemmets väggar med. Vilket inte är det lättaste, speciellt inte när man är tillsammans med en målare som får panik av spikhål och annat i väggarna. Hade det inte varit för mitt eviga tjatande hade han nog inte haft en enda sak på sina väggar. När vi bodde i vår lägenhet på 37 kvadratmeter inne i Västerås City letade vi som galningar efter posters vi gillade men föll platt varenda gång. Och i lägenheten vi bor i nu har vi betongväggar och behöver hjälp av min svärfar varenda gång vi ska försöka borra upp någonting. Jag kommer ihåg när jag bestämde mig för att vi skulle sätta upp ett armeringsnät på väggen i My’s rum. Jag tror att vi borrade sönder fem borrar och ägnade tre dagar åt det innan vi fick det på plats. Skam den som ger sig! Så, allt som ska upp på väggarna här hemma ger oss lite lätt ångest om man säger så.

Men! Nu har jag bestämt mig för att det inte ska hindra oss och klickat hem de sex godingarna här över. De tre översta ska sitta på en vägg i köket och rosorna och den andra svarta citatpostern ska sitta i vårt vardagsrummet. Citatet från Carrie Bradshaw är ett citat jag har velat ha upp på väggen länge. Det är så mycket jag, och så mycket Fredrik. Vår familj är ett organiserat kaos. Citatet som handlar om tacos har också en speciell plats i mitt hjärta, Fredrik skulle kunna äta tacos tre gånger i veckan och varje gång man frågar honom vad vi ska äta säger han tacos och ler som en skolflicka. ”I was born to be wild but only until 9 pm or so” stämmer också in på honom då det i regel alltid är så att han sover senast 22:00, och det vet alla.

Jag beställde dem igår kväll och har redan idag fått notis om att de har skickats. Så vem vet, de kanske dimper ner på mitt uthämtningsställe redan idag. Då skulle jag bli lycklig. Problemet är att det inte kommer till den närmsta butiken och att Fredrik säger att han tycker att jag kan CYKLA och hämta dem efter 20:00. Idiot. Så, de får väl ligga och vänta några dagar om han ska ha den inställningen. Det är säkert rädsla för de där spikhålen nu igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s