WEEK 22

/Moodboard Week 22/

Sista majveckan för år 2018 är här och det kliar ordentligt i mina inredningsfingrar ska ni veta. Jag planerar att möblera om i vardagsrummet, vill köpa fler möbler till vår trädgård, sätta upp tavlor på hemmets alla väggar och köpa nya inredningsdetaljer. Allt det här kommer inte att hända den här veckan, kanske inte ens kommande månad, eller månaden efter det, men jag tänkte låta kreativiteten flöda den här veckan och iallafall skissa på alternativ. Det får mig att må fantastiskt bra. Och det är ju det livet går ut på – att göra saker man mår bra av.

I lördags satte jag mig i bilen med min fina vän Lisa och åkte hela vägen till Göteborg för att hämta två nya familjemedlemmar. Prosit och Harry – familjens nya kaniner. Och mycket den här veckan kommer handla om dem. För det är inte världens enklaste sak att bygga upp tillit och trygghet hos en kanin. Harry är världens socialaste och keligaste lilla kanin och har funnit sig alldeles perfekt här hemma. Prosit är en försiktigare kanin i grunden så där blir det nog en hel del godsaker för att smöra lite. Jag ser fram emot alla stunder ute i trädgården med våra nya älsklingar.

Maj tar slut och Juni gör entré och det är någonting som jag har längtat efter. Av många olika anledningar. Men det kommer också betyda kaos ett tag framöver. Många gamla kollegor slutar och inte tillräckligt många nya har hunnit börja och än vet jag inte riktigt hur många jobbtimmar det kommer innebära att jag får göra den här helgen som kommer. Men jobba är inte allt jag kommer att göra, det vankas nämligen lite festligheter till helgen också. Kul!
Be happy – it drives people crazy.

Tre inlägg att se fram emot på bloggen den kommande veckan
– VÅRA TOMATPLANTOR
– EN LEDIG HELG
– GRÖNKÅLSPASTA

En reaktion till “WEEK 22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s