EN SÖNDAGSEFTERMIDDAG HOS KUSINERNA

Herregud vad välbehövligt det var med en ledig helg – trots att jag farit runt överallt och ingenstans. Jag klev av mitt fredagspass 20:45 och åkte direkt hem till min lilla familj. Lilla My sov och snarkade gott i sin säng och Fredrik hade precis tänt grillen. Vi grillade hamburgare, tog en dusch tillsammans och sen kröp jag ner i sängen och ställde klockan på 04:45. I lördags åkte jag och Lisa till Göteborg och hämtade Harry & Prosit och när vi väl kom hem blev det mycket fix i kaninburarna och utehagarna. Hade jag orkat hade jag suttit där ute i trädgården med långöronen hela kvällen, men det blev ganska tidig kväll. I söndags åkte Fredrik iväg och jobbade ett tag och då var jag och Lilla My ute hela förmiddagen. Sedan tog hon en två timmars tupplur innan vi åkte till hennes kusiner och spenderade några timmar i deras trädgård. Jag kommer aldrig någonsin att sluta tjata över hur tacksam jag är över att Fredriks familj finns här nära oss och är med när Lilla My växer upp. My har tre kusiner som hon älskar av hela sitt hjärta och det är så fint. Den yngsta, Lukaz pratar hon om hela tiden, mellanbarnet Zaga får My att skratta som ingen annan och deras äldsta tjej Elize är världens bästa barnvakt.

Under tiden vi var där hann barnen springa ett marathon på gräsmattan, fiska upp bollar ur poolen och äta äppelpaj. Jag passade på att ta bild på äppelpajen och en bild på My & Lukaz när de hade slagit sig ner vid barnbänken med sin äppelpaj. Jag tycker verkligen att bilden på dem två är så fin. Efter några timmar begav vi oss därifrån och på vägen hem storhandlade vi. Sen nattade Fredrik My medan jag sov på soffan och så lagade vi mat tillsammans.

Idag var jag tillbaka på jobbet igen och det med nyvunnen energi efter två dagars ledighet. Jag slutade strax efter åtta och har precis kommit hem. Jag tänkte äta lite middag, växla lite ord med Fredrik och beställa lite posters till hemmet innan jag hoppar i säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s