HEKTISKT PÅ BÅDE BORTAPLAN OCH HEMMAPLAN

 

Det är torsdag och med facit i hand blev den här veckan lite väl övermäktig att orka med. Jag har tappat räkningen på hur många dagar jag har jobbat i rad och hjärncellerna börjar bli riktigt riktigt trötta. Därför har bloggningen också uteblivit sedan i tisdags. Jag har jobbat många timmar och gjort ännu mer när jag väl har kommit hem på kvällarna. Igår till exempel, då sådde vi nytt gräs längs med husväggen, satte igång vattenspridaren, skötte om våra odlingar och gjorde iordning både fackburar och utehagar till kaninernas ankomst på lördag. Efter att jag hade nattat Lilla My drog jag en sväng med dammsugaren och när jag landade i soffan vid 21 bytte vi snabbt till sängen för vi var ändå för trötta för att hålla oss vakna.

Förra året gallrade jag bort massa minimorötter så att de andra morötterna kunde växa ordentligt. Åh, det är så mysigt att det är den tiden på året igen. Om två dagar har vi två långöron här hemma igen och det gör mig så lycklig. Ett hem utan djur är inte ett riktigt hem. Jag ser framför mig hur vi ska spendera långa dagar och sena kvällar ute i trädgården, mata kaninerna med egenodlade morötter och bara ha det fantastiskt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s