BLAND BADBOMBER OCH KÄRLEK

Det är en ynka arbetsdag kvar innan jag får ha en helt ledig helg på jag vet inte hur länge. Idag jobbade jag fram till 15:30 och sen åkte jag hem och gick och hämtade lillskroten på förskolan. Fredrik var iväg på extrajobb men var hemma ganska snabbt igen så ikväll fick vi slå oss ner vid köksbordet hela familjen och äta middag ihop. Förr i tiden hände det verkligen aldrig, nu sedan vi flyttade ihop igen har vi blivit bättre och bättre på det. Det är lite både och det där, det är fantastiskt att äta middag alla tillsammans men vissa dagar är kvällens bästa stunder då Lilla My redan sover och jag och Fredrik kan äta middag på tu man hand.

Efter middagen nattade Fredrik My och efter att jag hade städat undan i köket och i vardagsrummet rullade jag faktiskt ut yogamattan och tränade lite. Det blev ett snabbt men intensivt pass med incline push-ups, glute bridges, sit ups, abdominal cocoons och superman raises. Perfekt att göra hemma en kväll. Efter träningen fick jag en liten stund för mig själv så att jag kunde gå igenom min mejlinkorg, lite bloggkommentarer och samarbetsförfrågningar och sen kom Fredrik upp. Då tände vi ljus, fyllde upp vårt jacuzzibadkar och hämtade varsin öl och cider och sjönk ner i vattnet. Världens enklaste men mysigaste sak om man bara tar sig tiden såhär mitt i vardagen. Där skålade vi för vårt föräldraskap, vår relation och allt vi tar oss igenom i livet just nu. Sen pratade vi om allt mellan himmel och jord innan vi gick upp.

Här om dagen fick jag en liten present av hon som äger The Body Shop i samma galleria som jag jobbar, och i den presenten fanns bland annat lite badbomber. Som jag såklart tog tillfället i akt och använde. När man var yngre var badbomber, badskum och annat det lyxigaste man visste, sen försvann allt sådant där ut när man blev vuxen. Tråkigt och onödigt. Jag ska gå och inhandla minst tio badbomber här någon dag. Och sen tänker jag ha som mål att unna mig minst en sådan här kväll i veckan.

En reaktion till “BLAND BADBOMBER OCH KÄRLEK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s