OM FULSÖTA KUDDAR OCH VUXENLIVET

 

Har ni sett något så fulsött i hela ert liv? Inte jag iallafall. Den här kudden fick jag av några goda vänner som har butiken Holly inne i Erikslunds Shoppingcenter och jag bara ÄLSKAR den av hela mitt hjärta. Bäst är den när baksidan står synlig i fåtöljen, jag älskar ju sådana här lite ”udda” inredningsdetaljer, speciellt när de kanske egentligen är tänkta i barnrummet men hittar in i andra rum i hemmet helt naturligt. Det mest udda är att den faktiskt är förbannat skön också, jag menar – visst ser det ut som världens obekvämaste kudde? Det är det inte. Av en slump kom jag underfund med att den både är skön att ha precis under nacken när man kollar på tv och även i ryggslutet. Win!

Det är snart dags för mig att sätta mig i bilen mot jobbet och jobba av ett 07:30-15:30 pass, Fredrik kör mig till jobbet innan han ska bege sig av mot sitt och efter att jag har slutat ska jag faktiskt träffa Lova. Gud, jag kommer inte ens ihåg när vi sågs sist och det är skandal. Men det är verkligen svårt att hitta tid för sina vänner när man jobbar, har en familj och ska hinna med massa sjukhusbesök som grädde på moset. Jag har funderat på det där ganska länge. När man var yngre hade man hur mycket tid som helst för vänner och tyckte att det var konstigt att ens föräldrar inte hade tid för sina vänner så ofta. Nu vet jag varför.

Det är fortfarande rätt få människor i vår umgängeskrets som har barn och familj, och absolut inga som kämpar med alla sjukdomar som vi gör. Inte heller några som jobbar så kopiöst mycket som både jag och Fredrik gör i omgångar, och jag har märkt att många har svårt att förstå hur många puckar vi verkligen har i luften. Och att en ledig kväll hemma är få förunnat. Många gånger har jag fått höra att jag inte prioriterar mina vänner, men just nu finns det inte ens plats för prioriteringar i mitt schema. Många veckor handlar det bara om att få ihop alla måsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s