FÖRRA ÅRET VID DEN HÄR TIDEN

 

Nästa helg är det dags för mors dag och vad passar då inte bättre än en throwback till ungefär den här tiden förra året? Koppen med texten ”Best mom ever” som ni ser här över fick jag av min svärmor och jag blev verkligen så löjligt glad för den. Varje dag när jag öppnar köksskåpet och ser den koppen får jag ett leende på läpparna. En gåva på min allra första morsdag med Lilla My utanför magen. Det var och är så stort. Vid den här tiden förra året var jag fortfarande mammaledig och jag och Lilla My avnjöt många dagar ute i våran trädgård. Det blev många bananpannkakor för oss båda och ännu mer te för mig.

Nu är jag i en annan tid av livet där jobbtimmarna avlöser varandra. Igår jobbade jag tio timmar och idag är det dags för ett 8-16 pass. Färre timmar men helgdag, så det blir nog en hel del att göra och sådant gör ju en trött på ett annat vis. Efter att jag har slutat kommer familjen och hämtar mig och sen ska jag kasta mig in i duschen och göra mig iordning. Vi är nämligen bortbjudna på middag vid 18:00 ikväll, My’s farmor kommer hit och är barnvakt och jag ser fram emot att äta god mat med goda vänner och bara slappna av lite. Låt jobbdagen gå fort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s