SPAUPPLEVELSEN PÅ STEAM HOTEL

Jag tänkte att jag skulle fortsätta berätta lite om vår upplevelse på The Steam Hotel. Igår fick ni ser vårt superior rum som vi bodde i och nästa steg är såklart spadelen. Egentligen börjar inte incheckningen förrän 15:00, men vi var lite tidiga och frågade om det fanns några klara rum och det fanns det! Så vi checkade in redan vid 13:00 och styrde stegen mot spadelen ganska omgående. Det visade sig vara en riktig lyckoträff! När vi kom var det nämligen folktomt och det första vi gjorde var att beställa varsin drink i baren och lite tilltugg. Sen gick vi ner på deras inneterass och la oss på en solsäng under värmelamporna och bara pratade om livet med hela Mälaren som utsikt. Ni vet, när man har levt isär men kommit tillbaka till varandra igen finns det ganska mycket fint att prata om. Så där låg vi och diskuterade igenom vad det var som hade blivit fel förra gången och hur vi skulle ta ny sats för att göra detta mer felfritt den här vändan. Vi låg säkert där en och en halv timme och bara njöt.

Sen tröttnade dock jag och lurade med Fredrik ut till utepoolen som ni kan se här över. Och det var så himla skönt. Det var innan det hade hunnit bli varmt ute men det passade oss helt perfekt. Poolen var precis sådär perfekt varm medan luften var frisk. Solen låg på och där vid poolkanten blev vi också kvar ett bra tag. Jag passade på att simma några längder och efter ett tag fick vi sällskap av några andra par och kompisgäng. Mestadels mycket äldre människor som precis som vi verkade vara överlyckliga över att få en dag off. Efter mycket om och men tog vi oss dock upp från utepoolen och stannade till i baren och beställde in lite lunch.

Sen jobbade vi oss inåt mot inomhuspoolen i ett nästintill kolsvart rum. Det var iallafall vad våra ögon såg först eftersom att vi hade varit ute i solen och de inte hade hunnit ställa om. Efter ett tag uppenbarade sig en så himla häftig lokal framför oss. Flera basturum, en lång inomhuspool och tända ljus. Här varvade ni ner ordentligt och som om det inte vore nog besökte vi ännu ett rum därefter där man kunde sjunka ner i säng och bara ligga och titta på den tända brasan. Jag tror faktiskt aldrig att jag och min sambo har varit så harmoniska i hela vårt liv. Vi spenderade så många timmar på spavåningen som Steam Hotel kallar för Voltage lounge. Wow – jag vill återvända dit varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s