MÅNGA JOBBTIMMAR OCH TRÖTTA HJÄRNCELLER

 
 

Veckans sista veckodag är här och hela den här fredagen kommer jag att viga åt jobb. Först administrativt jobb hemifrån och sen på plats på jobbet mellan 11-20. Men det finns en tjusning med att jobba hemifrån ändå, det känns på något vis som att man är ledig trots att man djupdyker i mejlinkorgen, har telefonmöten och planerar. Som nu till exempel, jag sitter i soffan i en handduk och har precis avslutat dagens första möte.

Det blev inget kvällsinlägg igår heller. Först var vi och tog prover på Lilla My uppe på barnkliniken på sjukhuset och sen åkte jag och jobbade fram till 17:30. När jag klev av mitt pass tog jag en runda i shoppingcentret och tittade efter lite kläder innan familjen kom och hämtade mig. Helt ärligt så vet jag inte om jag är helt hopplös och kräsen när det kommer till kläder men jag hittar INGENTING i butikerna just nu som jag tycker är snyggt eller sitter bra. Hur gör ni som shoppar kläder till förbannelse flera gånger i veckan? Lär mig!

När jag kom hem igår pratade jag en stund i telefon med min storasyster som bor i Köpenhamn och sen lagade jag mat medan Fredrik nattade My. Efter att vi hade ätit ihop la jag mig i soffan och somnade innan klockan ens hade slagit åtta. Jag antar att det kommer bli några sådana kvällar här framöver eftersom att det är en intensiv period på jobbet just nu.

3 reaktioner till “MÅNGA JOBBTIMMAR OCH TRÖTTA HJÄRNCELLER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s