JAG GAV BORT MIN LEDIGA TORSDAG

 

Det är ett trött och slitet godmorgon ni får här inne idag. Säkert för att kroppen först var inställd på att få en ledig torsdag, vilket jag hade kunnat ge mig själv, men jag erbjöd mig att ta ett pass från en kollega. Jag har verkligen kommit in i ett flow på jobbet nu, mycket tack vare förändringarna som stundar så jag är säker på att jag kommer igång när jag har skakat av mig tröttheten. Först väntar dock en provtagningen uppe på barnmottagningen på Västerås sjukhus. Usch vad mitt mammahjärta blöder när jag vet redan såhär på förhand att Lilla My kommer gripas av panik och tycka att allt är läskigt och jobbigt. Det blir bara värre och värre för varje gång vi är på sjukhuset. För varje gång så blir hon klokare och klokare och vet vad som väntar. Däremot har hon inte förstått att det är för hennes egen skull än. Jag längtar till den tiden då jag kan berätta för henne att läkarna är till för att hjälpa henne och medicinerna ska få henne att må bättre. Och att alla undersökningar och provtagningar ger oss förutsättningar till ett bättre mående. Jag förväntar mig inte att hon någonsin kommer älska sitsen vi är i, eller ens gilla den – men kanske försöka acceptera den mer än vad hon gör idag.

Alltså: provtagningar på sjukhuset, förskolelämning, jobbtimmar och sen hem och sova och ladda om för ett nytt jobbpass. Det blir en intensiv men säkerligen bra dag ändå. Jag har hunnit tanka lite energi genom att stiga upp tidigare än resten av familjen iallafall.

En reaktion till “JAG GAV BORT MIN LEDIGA TORSDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s