ETT STYCKE HOTELLNATT

 
Tisdagen den tredje April sov jag sista natten i den lägenheten som jag bodde i under tiden jag och Fredrik inte levde tillsammans. Sen åkte jag till Stockholm och spenderade onsdagen och torsdagen där innan jag åkte hem på riktigt på fredagen. Sedan den fredagen har jag bara sovit någon enstaka natt i Stockholm hemma hos min mamma men även en natt på Steam Hotel. Det är nästan två månader sedan nu och jag har kommit underfund med att jag inte ens har hunnit berätta för er om det ännu. Söndagen till måndagen den åttonde till nionde April unnade vi oss en hotellnatt, massa spa och god mat och det var helt fantastiskt.

Jag fick det av Fredrik i julklapp och tanken var att vi skulle boka in det lagom till när vi skulle firat tre år tillsammans, vilket var i början på Mars, men det fick bli i början på April istället. Vi checka in i ett Superior rum strax efter klockan ett på söndagseftermiddagen och rummet var väldigt rustikt och fint – precis som det gamla ångkraftverket hotellet ligger i. Det är så häftigt med byggnader som har historia kvar trots att det blivit något helt annat innanför väggarna. På tavlorna ovanför sängen kunde man se bilder från förr och det blev ett fint samtalsämne under hela vår vistelse. Vi hade dessutom fantastisk utsikt över Mälaren.. Badrummet blev dock min favoritplats på hela rummet. Så fint med en duschvägg i glas med spröjs så att det liknar ett fönster. Så vill jag ha det när vi bygger hus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s