NYTT MÖTE MED LÄKARSPECIALISTER

 

Tisdagen har blåst förbi och det blev en bra och produktiv dag. Jag och Fredrik samåkte till jobbet igår morse och efter att jag hade varit där en timme fick jag träffa en utav mina nya kollegor. Många ska sluta och jag har varit lite stressad över faktumet att mer eller mindre bli ensam kvar, men nu börjar det komma in nytt folk och det känns hur bra som helst. Människor med ny energi som ser saker med nya ögon – det är fantastiskt. Mycket förändringar är på ingång på arbetsplatsen och jag tror att det kommer att bli helt perfekt när allt är klart. Jag jobbade fram till 16:00 och sen hämtade Fredrik upp mig och så åkte vi och hämtade Lilla My tillsammans. Sen var vi bara hemma och vände lite snabbt innan vi gav oss ut till samma shoppingcenter som jag jobbar i. Fredrik klippte sig och jag köpte en solhatt till My som hon kan ha på förskolan. Sen åt vi glass och gick en sväng på IKEA. När Fredrik var klar svängde vi förbi och köpte med oss sushi hem som vi åt innan jag nattade My. Sen somnade jag i soffan rätt omgående, så det blev inget kvällsinlägg.

Nu är det redan onsdag och idag ska vi tillbaka till sjukhuset och träffa lite specialister. Klockan 09:00 ska vi vara där och sen ska jag vara på jobbet vid 11:00. Jag jobbar fram till 17:30 och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra av dagen mer. Förhoppningsvis kommer jag hem och kan få lite tid att jobba med bloggen, äta middag och läsa en bok innan läggdags. Vem vet, jag kanske sätter mig lite med husplanerna också – bara för att det är roligt.

4 reaktioner till “NYTT MÖTE MED LÄKARSPECIALISTER

  1. Hoppas du haft en bra dag ♡ vi kollade också på Fiskarhedenvillan när vi valde hus, förälskade mig i många av deras, men valet slutade på LB-hus med inflytt förhoppningsvis nästa vecka 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s