NÄR TRÄDGÅRDEN BLIR UTEKONTOR

 

Vilken dag! Jag har PRECIS slagit mig ner i trädgården med lite inredningstidningar, datorn, min almanacka och andra idéblock och tänkte avsätta en timme till lite kontorsjobb. Imorse åkte hela familjen till sjukhuset med Lilla My för att träffa en ny läkare, få besked och lägga upp en handlingsplan. Sen åkte jag vidare till jobbet och jobbade några timmar innan jag gick hem tidigare. När vi kom hem somnade jag i soffan och sov en halvtimme innan familjen kom fram till att jag sov och började gapa och skrika på mig. Jag nattade Lilla My mellan 18 och 19 och efter det har jag suttit i telefon med min mamma i en och en halv timme. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord men lagt mycket krut på min mormors kommande begravning. Sorgset men nödvändigt. Nu ska jag som sagt försöka få lite gjort på datorn och sen tänkte jag sova tidigt. Tanken var att jag skulle vara ledig imorgon men en kollega kände sig inte riktigt hundra idag och gick hem så jag tar hennes pass imorgon också. Egentid med Lilla My, lite shopping och tid med vänner får vänta någon vecka till. I nuläget tycker jag att det är fantastiskt roligt att jobba så jag tänkte rida på den vågen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s