EN DAG NERE VID HAMNEN

 

Jag gjorde entré till denna måndag full av ny energi, för igår hade vi en fantastisk familjesöndag ihop. Det började med att vi alla tre tog sovmorgon efter att Lilla My sovit hela natten i sin egen säng och sen åkte Fredrik iväg och köpte färskt bröd medan jag & Lilla My dukade fram hemma i köket. När alla var samlade igen slog vi oss ner vid köksbordet och åt en familjefrukost och sen svidade vi om och begav oss ut. Vi tog bilen ner till stan och därifrån gick vi ner till hamnen här i Västerås. Fredrik högg in på en kulglass med tre kulor det första han gjorde medan jag och Lilla My kollade på segelbåtarna. Sen vandrade vi ner till badstranden som ligger en bit från hamnen och där var jag först i med fötterna. Hade jag haft en bikini med mig hade jag utan problem kastat mig ut i det svalkande vattnet men det blev en liten svalkande promenad i vattenbrynet. Lilla My gjorde mig tveksamt sällskap men tyckte till en början att vågorna var lite för läskiga. När det var dags att gå därifrån dock, då verkade rädslan ha försvunnit så då stannade vi ett tag till.

Sedan var det min & Lilla My’s tur att köpa en glass medan vi gick mot stan igen. Vi åt en halv twister var och sedan somnade vårt lilla hjärta i vagnen medan vi vandrade på Västerås kullerstensgator. Jag och Fredrik njöt av lugnet, drog ner på takten lite och passade på att uppskatta vår stad lite. Sedan satte vi oss i bilen och åkte hem. Väl hemma kvicknade My till och bestämde sig för att följa med oss ut i trädgården en stund. Vi slog oss ner hela familjen på en filt där vi samlade lite extra soltid och åt lunch. My tröttnade dock efter 45 minuter och gick in och lekte i sitt rum helt själv. Det är så skönt att hon tar de initiativen och verkar nöjd med det. Vid 18:00 tackade den lilla för sig och somnade inne i vårt sovrum och då passade vi vuxna på att titta på lite fotboll och kolla ikapp några Biggest Loser-avsnitt innan vi också gick och la oss. Jag skulle verkligen behöva mer sådana här familjedagar där vi gör saker tillsammans. Det ska jag se till att boka in i kalendern!

En reaktion till “EN DAG NERE VID HAMNEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s