RENSNING OCH PÅFYLLNING

 

Godmorgon lördag – det känns fint att få vakna upp och veta att jag bara är ett 8 timmars långt arbetspass ifrån en dags ledighet. En söndag med familjen. Det blev inget av vår Plantagenplanering igår då Fredrik kände sig krasslig och helst bara ville åka hem. Så jag, som behövde bli av med lite energi gick ut och städade vårt förråd istället. Den senaste veckan har jag röjt på ganska bra inne hos Lilla My vilket har lett till att jag packat ner hela flyttkartonger med kläder, leksaker och annat hon inte använder längre. Jag gjorde även en låda för saker som jag vill sälja, fast vid ett senare tillfälle. Till exempel hennes vinteroverall som hon använde det här året. Jag tror inte att någon vill köpa den mitt i sommaren så den får komma ut senare mot hösten när folk faktiskt typ vet vad deras barn kommer ha för storlek då. De allra flesta kläderna My har haft sparar vi i tanken på ett litet syskon men det känns orealistiskt att vi ska få ett till barn som har exakt samma storlek som Lilla My sin andra vinter och då kan använda overallen.

När gammalt försvinner måste ju nytt komma in, och jag tycker att det är så svårt att hitta kläder i storlek 86 och 92. Det är precis där hon går från att tillhöra ”bebissortimentet” i de flesta butikerna och nu ska man in på de tjejiga avdelningarna med paljetter och rosa hundar. Tacka vet jag killavdelningarna! Jag har dock fyllt på med lite nytt, två utav klädesplaggen ser ni här över. En tröja med fiskar som jag fullständigt älskar och en nättare topp i grått med svarta fjärilar som känns feminin men inte så drastisk. Båda kommer från Kappahl! 

2 reaktioner till “RENSNING OCH PÅFYLLNING

  1. är så med dig!! tycker det är jättesvårt att hitta kläder till maja nu. hon är för stor för ”babykläderna” tycker jag och på tjejavdelningen är det sååå mycker djur och glitter på allt!🙈 hur gör folk?! haha. gillar dock lindex 🤙🏻

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s