LAXPAKETEN FRÅN HIMLEN

 

Här om kvällen bestämde vi oss för att göra laxpaket till middag och först och främst kan vi väl ta en minut för hur gott det ser ut med alla färgglada tillbehör vi hade till? Fänkål, purjolök, morötter, dill, citron och en massa goda kryddor. Och det är ju så himla lätt att göra. Det är bara att ta fram fryst lax ur frysen och tina den, eller köpa färsk om man föredrar det – sedan hackar man upp det man vill ha i och lägger alltsammans i folié. Det allra godaste är ju såklart om man grillar det, men ugnen fungerar lika bra den med. Jag kryddade med salt och peppar, en krydda som heter roast seasoning från spice grinder och massa massa citronpeppar. Sen klickade jag i en smörklick i foliepaketet när jag la upp det på tallriken. Fredrik hade potatis till sin och jag kokade lite tagliatelle.

Lilla My tyckte också jättemycket om både laxen och tillbehören. Bäst var morötterna som ni kan se på sista bilden här över.. Älskar att hon är delaktig i vår matlagning och att hon tycker att det är så fantastiskt kul innan hon ens har fyllt två år. Jag tror att det lägger en fantastisk grund för framtiden. För mat är ju faktiskt alltid viktigt.

5 reaktioner till “LAXPAKETEN FRÅN HIMLEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s