EN KVÄLL I TRÄDGÅRDEN

 

Det är sällan, sällan hemmet är alldeles tyst när jag kliver upp på morgonen. Lilla My har nämligen en förkärlek för att vakna precis när vi föräldrar också vaknar till, eller väcka oss. Idag är både hon och Fredrik trötta och hade det inte varit för mitt alarm hade jag nog också kunnat sova länge till. Men i min bransch jobbar man ju oftast som hårdast när alla andra är lediga. Det gör inte mig så mycket egentligen, speciellt inte eftersom att jag inte börjar förrän klockan elva.

Igår var farmor barnvakt och VAB-ansvarig medan vi andra var på jobbet och när vi kom hem hade Lilla My den allra ljuvligaste lilla klänningen på sig. Jag hade till och med glömt bort att vi hade den i lådorna här hemma. Ibland är det fantastiskt bra när andra människor hittar saker som man har glömt bort. Egentligen är det första gången Lilla My har orken att inviga den här värmen på riktigt i år då hon varit så hängig innan så vi tog tillfället i akt och var ute lite i trädgården efter att jag hade slutat igår. Sen gick vi in och åt lövbiffstacos allesammans. Lilla My tittade bestämt på sina föräldrar som rullade ihop tortillabrödet och åt det med händerna så till slut satt hon också där och fyllde sin rulle med godsaker innan hon lyfte upp den och tog en tugga. Det blev kladdigare än vanligt men vad gör det när barnen provar sig fram och lär sig nya saker?

2 reaktioner till “EN KVÄLL I TRÄDGÅRDEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s