DET ÄR NÅGOT SPECIELLT MED PRODUKTIVA DAGAR

 

Gud vad jag älskar produktiva dagar – på något sätt känns det som att dagen har fler timmar när man gör fler saker. Är det någon som håller med? Faktum är att jag nog är som allra produktivast när jag börjar jobba klockan elva. Om jag till exempel jobbar 08-16 blir jag oftast seg och slö när jag kommer hem, och då händer det inte så mycket. När jag börjar elva dock och Lilla My ändå vaknar tidigt är jag igång och vänder upp och ner på hela huset. Då har jag en tidspress att jobba emot och då går det inte att lägga sig i soffan och pilla sig i naveln. Redan innan klockan hade slagit tio idag hade jag och Fredrik storstädat hela lägenheten och kört en maskin tvätt. Jag möblerade dessutom om i sovrummet. Jag beställde även nya namnlappar att fästa i Lilla My’s kläder och våtservetter från Apotea. Det är någonting som jag verkligen har skjutit upp i flera veckor. Jag registrerade VAB-dagar på försäkringskassan och skrev och tidsinställde inlägget ni kunde läsa vid lunchtid här på bloggen. Sen körde familjen mig till jobbet och så jobbade jag sju timmar, när jag klev ut från jobbet tog jag en promenad till ICA Maxi där jag mötte upp familjen och så storhandlade vi. Vi har så många goda rätter vi ska laga här de kommande två veckorna och det gör mig verkligen glad. Nu är kylen, frysen och skafferiet fulla igen och det är en utav mina favoritkänslor i världen.

När vi kom hem från storhandlingen satte jag igång och lagade middag direkt. Idag blev det grekiska köttfärsbiffar fyllda med soltorkade tomater och fetaost. Till det gjorde jag tagliatelle och en tomatsås. Nu är det inte så mycket av den här kvällen kvar tyvärr – jag ska hoppa in i duschen och sen funderar jag på att greppa tag i en bok och läsa lite. Imorgon ska jag upp tidigt för jobb igen.

Förresten, en utav de roligaste sakerna vi köpte med oss hem idag var smoothiemix med jordgubb och banan, ananas och granatäppelkärnor. Det gör att jag verkligen ser fram emot alla de goda smoothiesrecept jag kommit igång och gjort här hemma nu igen. Till och med Fredrik är med på noterna och har faktiskt bett om smoothies två dagar på raken. Kors i taket.

En reaktion till “DET ÄR NÅGOT SPECIELLT MED PRODUKTIVA DAGAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s