VI HANN FIRA EN 29-ÅRING

 

Innan vi åkte i ilfart in till sjukhuset i Söndags på grund av Lilla My’s andningsuppehåll hann vi fira en 29-åring. Nämligen mannen vi lever med och älskar mest av allt. Jag jobbade först 08-16 och strax efter att jag hade kommit hem dök min svärfar och Fredriks farmor in på besök. Jag hade dukat upp två olika sorters tårta, kanel- och vanilbullar och olika sorters munkar i trädgården. Och det var så härligt att sitta ute och fånga kvällssolen tillsammans med nära och kära. Lilla My som redan hade börjat bli rejält hängig ville dock inte hålla oss andra sällskap där ute så hon satt inne i soffan och kollade på Stadens Hjältar. Det är så skönt nu när hon börjar bli lite äldre och faktiskt kan uttrycka vad hon vill och inte vill. Annat var det när hon var yngre, då fick man gissa sig till vad gnällandet innebar.

Blommorna ni ser på bilden fick Fredrik av sin mamma i lördags, men det firandet missade jag på grund av jobb. Idag ställde hon upp och var hemma med Lilla My så att både jag och Fredrik kunde jobba. Jag vet inte hur många gånger jag har tjatat om det men My har verkligen världens bästa farmor. En utav de sakerna jag var mest rädd för när jag flyttade från Stockholm till Västerås var att Fredriks familj och vänner inte skulle acceptera mig och att jag skulle känna mig ensam. Men det har verkligen blivit precis tvärtom. Jag känner mig som en i familjen och det är en utav de finaste sakerna i mitt liv. Det går upp för mig mer och mer att familjen är personerna man själv väljer att ha nära sig.

2 reaktioner till “VI HANN FIRA EN 29-ÅRING

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s