FANTASTISKA STUNDER MITT I MISÄREN

 

Hemskt mycket hej säger jag från en misär, en jobbig men lycklig misär. Lilla My’s andningsuppehåll och kaskadspyor har varit lavinartade de senaste två dagarna och här hemma är vi två föräldrar som gör allt vi bara kan för att göra vardagen lite drägligare. Vi tvättar nedspydda sängkläder och handdukar stup i kvarten, slåss med vår dotter när medicinerna ska tas och mitt i allt försöker vi få våra två heltidsjobb att gå runt. I torsdags och i fredags var jag hemma med Lilla My och i helgen är det Fredriks tur att vara hemma medan jag jobbar. Logistiken är inte det enklaste vill jag lova.

Men jag skrev att det är en lycklig misär, för det är det verkligen. Vår fredag vi hade igår var mitt i all skit en utav de finaste dagarna i mitt liv. Först fick jag smyga upp 40 minuter innan familjen vaknade för att göra en födelsedagsfrukost till mitt livs kärlek. En jordgubbscheesecake med brinnande ljus, ett fint handskrivet brev från mig och Lilla My och två chokladkakor väntade på honom när han steg upp. Och det är fantastiskt att se honom bli så glad över något så litet. Igår fick vi även besök i form av två personer som gav oss 56 människors samlade styrka. 56 människor som gjorde vår familj mycket tryggare, gladare och helare. Jag tänkte att jag skulle ägna ett helt inlägg åt det här någon av de kommande dagarna, jag ska bara försöka hitta ord att beskriva det fantastiska vi fick vara med om. Blombuketten ni ser här över är en utav sakerna vi fick motta igår. Här om dagen skrev jag att buketten jag hade fått av Fredrik var den finaste jag någonsin fått. Men den här klår fan den med hästlängder. Både i utseende och betydelse.

Idag har jag jobbat hela dagen och för bara en liten stund sedan kom jag hem. Fredrik nattar Lilla My just i detta nu och jag håller verkligen tummarna för en kväll utan alltför många sjukdomsattacker hos den lilla. Först och främst självklart för hennes skull, men också för vår. Igår hade vi inte tid att ens äta middag ihop då vi kastade oss mellan attackerna så det vore så fint att få bara vara vi ett tag.

En reaktion till “FANTASTISKA STUNDER MITT I MISÄREN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s