DET BLIR EN VABTORSDAG

 

Klockan börjar närma sig åtta och vanligtvis brukar Lilla My redan vara på förskolan vid den här tiden. Men den här dagen kommer inte bli som en sedvanlig torsdag, för det står nämligen VAB på schemat. Den senaste tiden har andningsuppehållen och kräkningarna varit mindre för vår lilla tjej, men så kommer det som skov. En timme efter att hon hade somnat för natten igår hördes de där kvävande hostningarna från sovrummet och innan Fredrik hann in hade hon spytt ner både säng, sovrumsgolv och sist men inte minst hela skötbädden och badrumsgolvet. Och nu under natten har den hysteriskt höga febern kommit. Så det blev många uppvak. Lilla My ligger och kämpar med andningen bredvid mig i sängen, men sover iallafall lite lätt och det är bättre än inget.

Jag skulle egentligen ha jobbat 11-17:30 idag och Fredrik har sin mest hektiska tid på jobbet just nu så det blev jag som tog VABandet den här gången. Hur vi gör imorgon återstår att se, nu känner jag bara för att ta en timme i taget. När Lilla My vaknar tänker jag mig att vi slår oss ner i soffan framför Pippi och varvar alvedon och glass tills det är dags att sova nästa lilla lur.

2 reaktioner till “DET BLIR EN VABTORSDAG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s