EN MAGISK BLOMBUKETT

 

Har ni sett vilka makalöst fina blommor jag fick av Fredrik häromdagen? Snacka om blombukett! Senaste året hör det till vanligheterna att jag faktiskt iallafall har några sorters snittblommor hemma, men då brukar det mer handla om tulpaner eller något annat anonymt. Den här skapelsen är allt annat än anonym och faktum är att det är den finaste buketten jag någonsin fått. Det är nästan så att det gör ont i mig när jag tänker på att den en dag kommer att dö och inte längre kommer pryda vår barbänk i köket. Men så kan man ju inte tänka. Att ha en sådan här bukett hemma jämt hade ju dock inte varit fel. Får nog lägga fram förslaget om en fredagsbukett eller två här hemma..

Sluttjatat om blommorna nu. Klockan är 18:45 och Fredrik håller på och nattar vår lilla trollunge och jag tänkte mest titta in här och säga hej. Idag hade jag en dag off från jobbet men lyckades ändå fylla dagen med massa nödvändigheter. Jag har verkligen svårt för att ta det lugnt när det enligt mitt tycke finns saker jag måste göra. Och trots att jag vet att jag har gjort massor idag känns det som att jag måste göra någonting mer produktivt innan jag går och lägger mig. Så vi får väl se om jag hugger in på barnklädessäcken som måste rensas eller om jag försöker ge mig på städning i vårt förråd. Det sistnämnda låter ju bara helt galet, men äsch – vem vet. Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och då kommer jag jobba över två veckor i sträck utan att vara ledig och vem vet då vad energin räcker till…

En reaktion till “EN MAGISK BLOMBUKETT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s