UTEPLATSEN SKA FÅ LIV IGEN

 
 

Nu när plusgraderna har kommit tillbaka på allvar, solen står högt på himlen och saker och ting börjar slå ut kan jag inte låta bli att drömma mig ut på uteplatsen. I skrivandets stund är gräset fortfarande mer brunt än grönt och vi har både flyttkartonger och en julgran utslängd på gräsmattan. Grillen är fortfarande övertäckt och våra utemöbler bor under en enorm presenning och så vill vi ju inte ha det. På grund av operationerna som blir av i veckan så vet jag inte riktigt om jag kommer ha någon möjlighet att göra fint där ute men jag hoppas. Om jag på lördag kväll kan tända grillen och slå mig ner under parasollet, då har jag gått i mål. Blir det inte så så är det inte hela världen det heller. Men drömma kan man ju göra.

Den stora frågan i år är vad vi ska plantera i vårt lilla land. Förra året planterade vi jordgubbsplantorna för tidigt så frosten och kylan tog dem. Rädisor hade vi gott om, sallad och kryddor också. Morötterna orkade vi inte ge så mycket kärlek så det blev bara några små. Jag och Fredrik måste prata ihop oss med varandra och komma fram till något bra. Det är vårt minsta problem nu, men det är ju mycket roligare att ta tag i de bra sakerna istället för de mindre bra. 

2 reaktioner till “UTEPLATSEN SKA FÅ LIV IGEN

  1. Har tänkt så mycket på dig och trädgården efter den här kommentaren. OCH SJÄLVKLART! Jag blir så glad att du gillar det. Har du tur besöker vi plantagen redan imorgon och sen sätter det nog fart där ute ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s