EN MORGON I SLOW MOTION

 

Klockan är 08:51 och jag har precis kommit tillbaka hem efter att ha lämnat Lilla My på förskolan. Vi har haft en mysig morgon i slow motion där vi bara legat i soffan och kollat på barnprogram och sjungit. Barnkammarbokens filmer på youtube där de både dansar och sjunger har blivit en favorit för vår tjej. Och det är fantastiskt hur mycket hon lär sig. Hjulen på bussen, blinka lilla stjärna, en kulen natt, lilla snigel och andra sånger kan hon nästan utantill nu – med rörelser till. Det är häftigt att sitta bredvid och se allt.

Klockan 15 idag ska jag vara på jobbet så nu har jag några timmar på mig att få ordning på min mejlinkorg, mina samarbeten och viktiga samtal både inom jobb och hälsa. Det är tusen puckar i luften samtidigt men det är ju så jag trivs bäst. Men först ska jag ladda upp med lite grekiskt lantbröd och en varm kopp te så jag orkar fram till lunch. 

3 reaktioner till “EN MORGON I SLOW MOTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s