TIO MINUTER I TRÄDGÅRDEN

 

Klockan börjar närma sig åtta och jag har precis varit ute och tagit vara på kvällen i trädgården. Bara tio minuter ute i friska luften i värmen kändes härligt. Jag var uppe riktigt tidigt imorse och gjorde fem timmar på jobbet innan jag åkte till sjukhuset för operationsplanering. Jag som är van vid långa vårdköer och andra väntetider blev minst sagt chockad när det bokades in nya tider redan nu på onsdag och fredag. Så jag fick sätta mig och pussla om lite i veckans schema. Fredrik åker ju till Italien på fredag och efter operationen vill jag helst inte vara själv med Lilla My så min mamma kommer hit redan på torsdag kväll och blir kvar över helgen. Det känns tryggt.

Efter sjukhusbesöket åkte jag hem och så gick jag och hämtade Lilla My på förskolan. Hon hade haft en tuff dag med sin odrägliga hosta så det blev tidig nattning ikväll. Redan 18:20 så låg hon inne i vårt sovrum och snarkade som en liten gris. Ett uppvaknande med andningsuppehåll och kaskadspyor har vi dock hunnit med. På tal om det så pratade jag med hennes läkare idag och han är nu redo att lämna över oss till gastrospecialister för röntgen av lungor, magsäck och magmun. Något är ju på tok där inne i hennes lilla kropp.

När jag kom upp efter att ha nattat Lilla My stod det tacos framdukat i vardagsrummet och nu håller jag & Fredrik på att kolla ikapp Biggest Loser som startade för en vecka sedan. Imorgon börjar jag inte jobba förrän 15:o0 så vi ska försöka sova lite längre än vanligt, äta god frukost och busa innan vi går till förskolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s