GODA VANOR

 
Visst känns det som att livet ibland bara är en blandning av bra och dåliga vanor? Det tycker jag iallafall, åtminstone ibland. Kanske är det för att det är så lätt att dela in saker man gör i sitt liv i fack. Och i mitt liv finns det inget fack som ligger mitt emellan bra och dåligt. Det är antingen svart eller vitt. Det fina med vanor är dock att de är föränderliga. Att man kan ändra sig – om man vill. Förr åt jag verkligen aldrig frukost, det blev en dålig vana att ha en tom mage fram till lunch eller i värsta fall middag. Nu är frukosten min dags viktigaste mål och helt ärligt så förstår jag inte hur min kropp tog sig fram utan det bränslet förut. Det var i samband med graviditeten och graviditetsillamåendet som jag började äta frukost och bröt den dåliga vanan. Samma sak är det med mina naglar, förut bet jag ner de på ren rutin varje gång var orolig eller stressad, nu är det bland den viktigaste vardagslyxen jag unnar mig. 500 kronor i månaden är nästan gratis när jag tänker på hur fin och bekväm jag känner mig med mina akrylnaglar. Här för en vecka sedan bytte jag ut taupefärgat mot ljusrosa och det passar så bra ihop med att sommaren äntligen är på väg. 

2 reaktioner till “GODA VANOR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s