MIN FAMILJ ÄR HEL IGEN

 

Det är söndagen den 15 april och jag har precis packat upp den sista flyttlådan innehållandes mina egna ägodelar. För en vecka sedan hände det, det som jag i min vildaste fantasi de senaste månaderna inte vågat hoppats på. Min familj blev hel igen. För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om en familj som hade gått sönder, jag skrev att min familj hade gått sönder. Sedan dess har ni kunnat följa mig i både glädje och sorg efter en separation och i kampen om att få ihop vardagen där vi föräldrar inte levt ihop och där Lilla My har bott hos oss varannan vecka. Förra fredagen blev min familj hel igen.

Det är söndagen den 15 april och jag har precis gått i mål efter en vecka av långdragen flytt. Hela mitt liv är tillbaka i den lägenheten som jag och Fredrik äger tillsammans, varenda liten pryl är uppackad och vi är lyckligare än någonsin. Det är nästan så att jag blir irriterad på mig själv för att jag är så lycklig. Våran separation har verkligen gett oss perspektiv på saker och ting och jag kommer nog för all framtid att hävda att det är den bästa som har hänt oss. Vi var fast i en vardag där allt vi sa var elaka ord och där stressen tog över. Nu är vi personerna som väcker varandra mitt i natten bara för att få säga ”jag älskar dig” och sedan somna om.

Det är söndagen den 15 april och jag kan säga att vi tre blev ett lyckligt slut som aldrig kommer att ta slut.

12 reaktioner till “MIN FAMILJ ÄR HEL IGEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s