STOCKHOLM I MITT HJÄRTA – FAST ÄNDÅ INTE

 
Efter en hektisk dag bland sjukhuskorridorer och djupa suckar har jag äntligen slagit mig ner vid köksbordet i det hem som min familj har haft i sin ägo i 27 långa år. Det är rätt fantastiskt ändå – att min dotter nu leker i den lekparken som jag lekte i när jag var liten. Innerst inne är jag en person som inte har mycket till övers för sentimentala påhitt, men någonstans på ytan tycker jag ändå att det är lite vackert. Min mamma står vid spisen och lagar middag, såsom hon alltid har gjort och nyss vinkade jag till en granne som sett mig sedan jag var nyfödd. Jag kommer aldrig någonsin att flytta tillbaka till Stockholm igen, men OM jag någon gång i livet blir tvungen att göra det så skulle jag flytta tillbaka hit. För den här delen av Stockholm kommer alltid att vara det som känns mest hemma i den storstaden som jag på riktigt verkligen hatar.

 

Efter dagens alla äventyr är det bara upploppet kvar – god mat med kvinnan i mitt liv, slötittande på tv och en god natts sömn. Morgondagens problem är många många timmar bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s