FRUKTSALLAD OCH VÅRREGN

 

Fruktsallad med glass – finns det någonting i hela världen som är så fantastiskt som det när värmen börjar krypa sig på? Jag tror inte det. I måndags kom min fina Lova över och hängde hos mig i några timmar på eftermiddagen och då bjöd jag på just det. Jordgubbar, bananer, satsumas, gröna äpplen och passionsfrukten gifte sig med den godaste vaniljglassen jag vet. Choice vaniljglass gjort på soja som dessutom får min känsliga mage att hurra.

Idag är det inte lika fint väder ute som det var i måndags, men vet ni? Jag njuter likväl. För regnet är tillbaka. Det smattrade mot rutorna imorse när jag vaknade och jag passade på att ligga kvar extra länge i sängen och lyssna på det. Nu har jag dock tagit mig upp och börjat stressa lite. Ett dygn i Stockholm väntar nämligen. Först blir det lite provtagningar på Karolinska Sjukhuset som förr i tiden var som mitt andra hem, och sen ska jag passa på att träffa min mamma också. Både nytta och nöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s