VAD SKA JAG GÖRA?

 

Okej – kan vi ta några minuter och ägna ett inlägg åt Lilla My’s tillfälliga frisyr? I dagens samhälle verkar det vara lag på att man ska tycka att ens barn är sötast i världen dygnet runt. Det är som förbjudet att yppa någonting annat. Här inne däremot, är det väldigt få saker som är förbjudet. Och helt ärligt tycker jag att min dotter för tillfället ser förskräcklig ut i sin frisyr. Det är vildvuxet och jag vet inte ens hur jag ska beskriva frisyren. Jag vet inte ens om det finns något namn på hår som ser ut såhär. Jag försöker frenetiskt sätta upp hennes hår i en tofs, och det går – ibland. Men nu är jag trött på att hon har hår i hela ansiktet, och det är nog hon också. Frågan är bara hur vi ska gå tillväga nu? Om jag skulle ta fram saxen skulle slutresultatet bli om möjligt ännu sämre. Och jag vet inte, kan man släpa en 18-månaders till frisören? Det finns ju speciella barnfrisörer men åh, jag vet inte. Hjälp mig!

2 reaktioner till “VAD SKA JAG GÖRA?

  1. Jag bad My’s förskolepedagog att klippa henne en eftermiddag här vid hämtning. Sagt och gjort klippte hon luggen lite och det är så skönt att ha det ur världen. Nästa gång blir det nog frisör dock 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s