NÄR SOLEN GÅR UPP

Det får gärna bli vår nu

Tänka sig att klockan inte ens slagit halv sju och att solen redan är på väg upp. Jag är inget vidare fan av varken färre timmars sömn eller morgnar, men när jag får sitta vid köksbordet och kolla på soluppgången känns allt väldigt okej trots allt. Det är som att endorfinerna i kroppen blir många fler när det är ljust både när man åker till jobbet och när man kommer hem.

Jag har varit uppe sedan strax efter 05 och donat och fixat lite här hemma. Obehagskänslan i min kropp på grund av alla mediciner just nu gör att det är väldigt svårt att somna om när jag väl vaknat. Lilla My stack upp huvudet från spjälsängen vid 05:30 efter att ha sovit där non stop hela natten och sen låg hon kvar där en stund medan jag gick upp och gjorde mig iordning. Vid 06:20 hämtade Fredrik vårt lilla troll för lämning på förskolan och nu kan jag göra mig iordning för att snart knata mot bussen och åka till jobbet. Jag försökte sjukskriva mig igår men på grund av underbemanning var jag tvungen till att jobba så jag kör på idag också. Det känns som att jag står och balanserar lite på gränsen till en sjukskrivning men än ska vi inte måla fan på väggen. Nej – nu ska jag rycka upp mig lite extra och ta tag i de sista grejerna sen väntar sju timmar på jobbet. En kort men intensiv dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s